Sökområde Borlänge Dalarna Sverige

Avlopp Borlänge

Avlopp i Borlänge - GVO i Dalarna. Vi hjälper dig med ditt avlopp, låt oss fixa avloppet & ha tid till annat! GVO erbjuder: Högtrycksspolning med hetvatten, stamrensning av ledningar i hyreshus och villor, TV-inspektion och fotodokumentering. Kontakta GVO i Borlänge redan idag!

Avlopp Borlänge | GVO i Dalarna

Välkommen till GVO i Dalarna
Avlopp • Högtrycksspolning • Dränering

GVO erbjuder Högtrycksspolning med hetvatten, stamrensning av ledningar i hyreshus och villor, TV-inspektion och fotodokumentering.

Högtrycksspolning i Borlänge, Falun och Leksand.

Hur visar sig problem vid återkommande stopp?

Det börjar lukta ”avlopp” p.g.a att vattenlåsen i golvbrunnar och wc-stolar sugs tomma och det börjar bubbla i ledningarna. Kontakta oss för att boka en högtrycksspolning!

Högtrycksspolning med hetvatten

Miljövänlig rengöring av avloppsledningar
Vi rengör avloppsledningar genom att spola med högtryck (200 – 400kg) och c:a 90grader hetvatten. Tack vara den moderna tekniken kan vi rensa avloppsledningar och beläggningar med vanligt vatten, utan kemiska tillsatser. Med hjälp av det 90gradiga hetvattnet kan vi utan problem lösa kraftiga fettavlagringar.

En av de största fördelarna med vår metod är de små mängder hetvatten som krävs, vilket bidrar till en ren och snygg arbetsplats, något som också är önskvärt för våra kunder.

Vi rengör högt upp i avloppsstammarna
Det höga trycket gör att vi kan arbeta högt upp i avloppsstammarna, men även ta oss in i de mest trånga och besvärliga ledningarna med våra extremt smala slangar. Den tunnaste slangen är endast 8mm i diameter.

Förhindra akuta stopp i ledningarna
Med åren bildas det avlagringar i våra avloppsledningar. Det kan vara rost, kalksten, urinsten, tvålrester eller matfett. Dessa avlagringar resulterar i en försämrad avrinning så att papper och andra fasta partiklar lättare fastnar och därmed orsakar akuta stopp.

Har ni fått sämre avrinning kan det vara en god idé att anlita oss för en högtrycksspolning!

Dränering i Borlänge, Falun och Leksand
GVO utför dräneringsarbeten där vi använder oss av Pordrän och OptiDrain. Dessa material har utmärkta dräneringsegenskaper och värmeisolering. Kontakta oss för offert.

Pordränskivan, höga dräneringsegenskaper
Vi använder oss av pordränskivan vid våra arbeten, det för att den har väldigt höga dräneringsegenskaper samt god värmeisolering och ekonomi.

Pordränskivan används med fördel som värmeisolerande lager på utsidan av vägg under mark samt under platta på mark eller under källarbjälklag. Väggen respektive plattan blir då varm och torr.

Grävning av avlopp och avloppsanläggning
GVO i Dalarna tar hand om hela entreprenaden vid avloppsanläggning. Vi gräver för avloppet och installerar avloppsanläggningen.

Installation av avlopp i Dalarna
Vid installation av avloppsanläggningar tillhandahåller och installerar vi kvalitetsprodukter oavsett om det är ett minireningsverk till en trekammarsbrunn. Ring oss för offert.

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information